Potrebni sastojci:
- 3 gotove kore,
- 15 dkg čokolade za kuhanje,
- 2 jaja,
- 2 vanilin šećera,
- 3-4 žlice mlijeka,
- 17 dag margarina,1 dag šećera u prahu,
- malo ruma,
- 10 dag čokolade za kuhanje,
- malo mlijeka
Priprema:
Čokoladu, jaja, šećer i mlijeko kuhajte na pari dok se ne zgusne. Ostavite da se ohladi. Nakon toga zdjeli izmiksajte margarin i šećer. Kore za biskvit namočite zagrijanim mlijekom pomiješanim s malo ruma. Pomiješajte smjesu čokolade i margarina,dodajte malo ruma te filujte tortu. Preko torte namažite čokoladni preljev te stavite u hladnjak. I recept je gotov.
PRIJATNO! Vaša: Mala kuhinja - Veliki užitak
0 komentari:
Objavi komentar