četvrtak, 28. prosinca 2017.

Jedna žena iz Libije godinu dana šila svoju VJENČANICU, rezultat je bacio internet u neviđen TRANS



Libanka Dana Voli Zajat nije uspjela da pronađe u radnjama vjenčanicu koja joj se baš dopada, pa je riješila da napravi nešto sasvim drugačije.

Sama je nacrtala skicu toalete koja odgovara njenoj ličnosti i upustila se u proces izrade vjenčanice koji je trajao nevjerovatnih godinu dana. Naravno, rezultat je vjenčanica koja bukvalno ostavlja bez daha. Dana se za saradnju obratila libanskom brendu “Esposa”, čiji su joj ljudi izašli u susret i punih godinu dana radili na vjenčanici.

Zanimljivo je da je samo ručno našivanje bisera i perli trajalo dva mjeseca – dakle, vjerovatno duže nego vaša posljednja veza! Ona je čitav proces zabilježila i objavila na Instagramu, a kada je vjenčanica konačno bila gotova – postala je najveći modni hit na internetu. Zapravo, vjenčanica se ljudima toliko dopala da je njen hešteg #doonieandsamer postao priličmo popularan i trenutno ima preko 750 objava na Instagramu!

Ljepotica iz Libana je inače pored ove, tokom vjenčanja imala još dvije haljine, ali ni jedna ne može da se poredi sa predivnom, bogato ukrašenom toaletom sa elegantnim čamac izrezom i dugačkim velom.Vaše mišljenje!


Vaša: Mala kuhinja - Veliki užitak 



0 komentari:

Objavi komentar